--> Два Богдани - два голи: «Волинь» здобуває непросту перемогу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Два Богдани - два голи: «Волинь» здобуває непросту перемогу

0
-2
Два Богдани - два голи: «Волинь» здобуває непросту перемогу
"Волинь" у важкому домашньому матчі здолала "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів.

Про це повідомляє ua-football.

"Волинь" вже вкотре намагається повернутися в Українську Прем'єр-лігу. Минулі роки команда зупинялися за крок до мети. Від бронзи "хрестоносців" станом на сьогодні віддаляли вісім очок. Однак, лучани мали два матчі в запасі. Один з них був зіграний сьогодні в обласному центрі.

Команда Сачка намагалась зламати оборону супрника, який чітко дав зрозуміти - нічия їх влаштує. Попри намагання, в атаці червоно-білим мало що вдавалося. За весь перший тайм варто згадати тільки удар Шарпара в штангу після навісу Чачуа. А от після розмови з тренером у перерві, "Волинь" додала і створила одразу кілька моментів, у двох з яких гостей рятувала поперечина.

І хоч атаки господарів були дещо прямолінійними, однак на 63-ій хвилині Богдан Оринчак замкнув простріл і відкрив рахунок у непростому матчі.

На 85-ій хвилині ж волиняни закріпили успіх - після виходу на заміну, Богдан Кобзар встановив остаточний рахунок у матчі.

Перша Ліга, 26-й тур
"Волинь" - "Гірник-Спорт" - 2:0
Гол: Богдан Оринчак 63, Богдан Кобзар 85
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні