--> Українець відправив у жорсткий нокаут на 20 років старшого поляка. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українець відправив у жорсткий нокаут на 20 років старшого поляка. ВІДЕО

0
0
Українець відправив у жорсткий нокаут на 20 років старшого поляка. ВІДЕО
Учора пізно ввечері в Німеччині відбулося українсько-польське боксерське протистояння - 10-раундовий бій за участю Віктора Вихриста та Яцека Пьонтека.

Про це повідомили ЗМІ, інформує Волинь24.

У протистоянні молодості та досвіду (поляк старший за українця на 20(!) років) наш земляк здобув блискавичну перемогу над опонентом жорстким нокаутом вже у першому раунді.

Для перемоги Віктору знадобилося трохи більше півтори хвилини. Потужний правий прямий надовго вклав на канвас раінше непереможного поляка.

Ця перемога стала 7-ю на профіринзі для 28-річного українця. Кар’єру Вихрист розпочав на початку 2020 року, нокаутувавши в першому раунді білоруса Андрія Мазаника. Потому були дострокові перемоги над Семеном Пахомовим, Габріелем Енгуему, Якупом Сагламою, Камілом Соколовські та Вілмером Васкесом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні