--> Лучанам розповіли, скільки коштує путівка у Туреччину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанам розповіли, скільки коштує путівка у Туреччину

3
5
Лучанам розповіли, скільки коштує путівка у Туреччину
Питання про відпочинок за кордоном цікавить зараз усіх і є дуже актуальним. Лучанам цікаво, на яку суму потрібно розраховувати, аби провести відпочинок повноцінно.

Про це повідомляє Конкурент.

Голова фракції Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер, підняв питання цін на путівки за круглим столом у п’ятницю, 14 травня.



"Питання, скільки коштує подорож, як питання, скільки коштує квартира. Бо ви поставите мені ще мільйон уточнючих запитань. Бо, наприклад, вартість туру, що в Туреччині на 9 травня коштувало 10 тисяч на двох, сьогодні вартуватиме вже 15. А через тиждень мінімально на цей тур буде вже 24 тисячі. Тут важко сказати однозначно", – зазначила представниця туристичного агенства "Барбадос" Ірина Каліс.

Також вона розповідає, що ціни на путівки коливаються щодня і для того, аби придбати путівку в Туреччину на двох, потрібно заплатити не менш ніж 15 тисяч гривень.

"Туристи завжди кажуть, що хочуть відпочити, але за мінімальну суму. Проте найбільша біда тоді, коли турист прив'язаний до дати. Наприклад, каже, що не 15-го полетить, а 10-го, але от 8-го – путівка найдешевша", – додала власниця туристичного агенства «Млин Пригод» Нонна Мельник-Янівешська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така- проблема на разі ,що без цієї без- свідомості люди не вирішать це питання.,,,
Відповісти
Що це це стаття )))???
Нічого конкретного , та і ні про що !!!
Відповісти
А головне питання: "яким боком свідомі до тарифів туристичної галузі"? ... що-небудь... ср...ли мазали...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні