--> Луцьким гвардійкам подарували білі троянди. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьким гвардійкам подарували білі троянди. ФОТО

0
-2
Луцьким гвардійкам подарували білі троянди. ФОТО
Отець Сергій Лівончук - капелан військової частини, зібрав на молитву жінок, що тут служать та працюють. Він влаштував для них приємний сюрприз, адже у неділю, 16 травня Православна Церква святкує пам’ять святих жон–мироносиць, що вважається Всехристиянським жіночим днем.

Про це повідомляє Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

У третю неділю після Пасхи Православна Церква прославляє подвиг святих жінок-мироносиць: Марії Магдалини, Марії Клеопової, Соломії, Іоанни, Марфи і Марії, Сусанни та інших. Вони були супутницями Христа, завжди супроводжували його під час подорожей та йшли з ним на Голгофу. Вони ж були свідками хресних страждань Господа, а після його смерті першими дізналися про Воскресіння Господнє.

«Це свято нагадує нам про особливу і надважливу роль жінки у суспільстві, у нашому житті. Окрім того, що ви є берегинями сімейного затишку, люблячими мамами, дружинами, доньками, ви ще й захищаєте нашу країну. І сьогодні під час спільної молитви я хочу подякувати кожній з вас за ту неоціненну місію, що ви несете, за радість, яку даруєте близьким, рідним, усім навколо. Нехай Бог оберігає вас, дарує сили, натхнення та здоров’я на многії літа!», - зазначив отець Сергій.

Усі жінки, які були присутні на молитві, отримали від капелана білі троянди, на знак вдячності та шани до кожної з них.

«Це так приємно і несподівано! Я щиро дякую Богу, що військова частина має такого духовного наставника, який у будь-який час підтримає і словом, і порадою, і маленькими приємностями як-от сьогодні», - розповідає молодша сержантка Валентина Мартинюк.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні