Юрій Луценко порівняв яйця Медведчука і Януковича

6
-2
Юрій Луценко порівняв яйця Медведчука і Януковича
Ексгенпрокурор Юрій Луценко прокоментував домашній арешт для Віктора Медведчука, якого також зобов'язали носити засіб контролю - електронний браслет.

Політик написав у своєму ФБ, що суд над одіозним проросійським політиком йому більше нагадує шоу.

Оскільки нардеп від ОПЗЖ через добу після обшуків сам прийшов до Генпрокурорки, Луценко визнає - "яйця у Медведчука виявилися міцнішими, ніж у боягузів Януковича чи Захарченка".

Загалом же колишньому генпрокурору все дійство із Медведчуком більше нагадує шоу, аніж реальну справу.

"Спочатку Медведчук ховався від прокурорів. Потім Генпрокурор сховалася від Медведчука. Зрештою вони знайшли одне одного. І пішли додому. Ну, спасибі хоч за підозру", - пише політик.

Він також додає, що повністю підтримує необхідність покарання зрадника, але справа проти Медведчука йому більше здається політтехнологією, аніж намаганням покарати за злочин.

Найбільше ж від "справи Медведчука", на думку Луценка, виграє Зеленський, бо вона стане "його бронежилетом від критики патріотичної опозиції".

"Влада явно розраховувала на втечу фігуранта. Зупинений приватною охороною спецназ СБУ. Незатримання в приміщенні ОГП на 72 год до суду. Так не діють при доказах у державній зраді... Шоу вийшло поганеньке", - резюмує ексгенпрокурор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, яйцями міряються. Скоро вся влада буде з "броньованими" яйцями.
Відповісти
Фото підібрали зачьотне)
Відповісти
В.Медведчук страждає тільки тому, що не лиже дупу владі, як вилизують цей отвір 95% інших. В.Медведчук все своє життя, не бігає як 95% інших холуїв бігає від однієї партії до другої, тільки би хто більше заплатив. В.Медведчук тверезо оцінює обстановку в державі, відстоює своє бачення та принципову зовнішню політику, як з Росією, Білорусією, так і з іншими державами пострадянського простору. Можливо його конкретне бачення тому і муляє очі комусь в Україні, його відношення до "агресора" б'є комусь каменем у голову, але не забувайте, що його ідеї підтримують та схвалюють мільйони українців у всіх регіонах держави. Жаба давить тим, хто бачить, що В.Медведчук десятиліттями не підкорюється прийдешнім продажним владам. Ось знайшовся нарешті такий президент, який винайшов найлегший спосіб показати хто головний і вчепився до патрії ОПЗЖ та її членів. Він президент вже переміг П.Порошенка, і вцілому корупцію в органах влади, викорінив всіх чиновників, українських мільярдерів, що добивають народ України до зубожіння, зупинив ріст комунальних тарифів, ріст цін на продукти першої необхідності.
Відповісти
Ага, мертверчук іншому президенту "очко" лиже! А виходячи з твоїх коментів ти якраз таке діяння підтримуєш, і опзжистів теж , отже і підтримуєш агресію кремля!Ти часом не сепаратист прихований?
Відповісти
А чому ж той Юва Вуценко не засадив Медведчука, коли сам був Генпрокурором??? Видно яєць в нього зовсім нема:)
Відповісти
По-перше, Медведчук завжди комусь щось вилизував. Правда нижче президентів не опускався. Почав ще з Л.Кравчука, за якого разом із Суркісом був ладний «померти», віддано працював на першого під час виборчої президентської кампанії 1994 року, але коли переміг Кучма, за певний час, зумів відсунути від ракетника Литвина, який не впорався зі справою «про кольчуги». Другим його подвигом були «темники» для ЗМІ, які дозволяли собі критикувати Леоніда Другого. А третім – спроба внести до Конституції зміни, які давали Кучмі право втретє балотуватись на президента. Це унеможливило його зближення з Ющенком. Не подолав Вітюха і Януковича, бо зек гидував мєнтами та агентами КГБ. В одній команді не може бути двох агентів. Аби не втрачати виправку, притулився до Путіна. Або Путін притулив його до себе, після того, як прочитав кадрову справу Медведчука. По-друге, сьогодні Медведчука Путіним призначено командувачем «п’ятої колони». Решта претендентів надто для цього тупі. Вітя явно вище за Бойка, Шуфрича та Рабіновича. Завдання не просте, бо в Росії він нікому не потрібний, а в Україні, яка щобільше стає не російською, не ватною – доводиться іти в суд і чимось ризикувати, фактично, грати роль мученика, «понівечене тіло» якого мають щодня оплакувати соратники по ОПЗЖ. По-третє, Луценко, який, на посаді міністра ВС, генпрокурора, члена соціалістів, дуже багато зробив для процвітання «п’ятої колони», олігархів, корупції мав би навічно заткнутись.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні