--> Феміністки вимагають переписати казку про Білосніжку та сімох гномів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Феміністки вимагають переписати казку про Білосніжку та сімох гномів

2
5
Феміністки вимагають переписати казку про Білосніжку та сімох гномів
Це, скорше, нагадує анекдот, але є абсолютною правдою. Після відвідин Діснейленду у Каліфорнії, дві феміністки виявили в ньому кричуще порушення прав жінок.

Про це повідомляє Lenta.ua.

Принц порушив права Білосніжки
Борчиням за права неслабкої половини людства не сподобалось, що в атракціоні «Білосніжка і сім гномів» принц цілує сплячу Білосніжку без її згоди. Сам атракціон був створений на основі відомого голлівудського мультфільму.

На думку жінок, таким чином у голови дітям закладають думку про можливість насильства над жінкою, яка перебуває у безпорадному стані.

Якими ж мають бути казки?
Насправді ж, не так все і просто. У казці, яку написали брати Грімм і на основі якої робили мультфільм, ніякого поцілунку немає. Там, коли гноми несуть королевичу кришталеву труну з дівчиною, вони спотикаються і шматок яблука вилітає з горла Білосніжки. Саме від того вона і прокидається.

А от про те, якими мають бути дитячі казки, сперечаються вже більше ста років. Наприклад, в «Сплячій красуні» у Шарля Перро злодійка-королева -людоїдка. І її головна мрія з'їсти власних онуків. Цілком ймовірно, що діти після прочитання, або ж прослуховування такої казки, почнуть боятись своїх бабусь.

Не треба все ускладнювати
Щодо конкретного випадку, то, швидше за все, американські феміністки перебільшують так зване порушення прав. Діти, на яких і розрахований мультфільм Діснея, ще не сприймають поцілунок як еротичне дійство. Для них поцілувати маму чи тата, бабусю чи дідуся, улюблену ляльку чи Білосніжку - просто прояв симпатії до них. Нехай і дуже сильної, як у принца.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то нехай напишуть свою казку з дотриманням їхніх усіх феміністичних штучок. І побачимо чи захоче хтось її екранізувати.
Відповісти
Боже, Боже яке ж воно дурне)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні