Інтернет і телебачення від Мережі Ланет у Волинській області*

0
1
Інтернет і телебачення від Мережі Ланет у Волинській області*
Українські провайдери все частіше пропонують підключити не лише Інтернет, а й інтерактивне телебачення (IPTV) – нове покоління цифрового телебачення, яке забезпечує доступ до каналів завдяки Мережі.IPTV характеризується якісним зображенням, можливістю дивитися будь-які канали на різних пристроях, наявністю функції архівації та паузи під час перегляду каналів тощо. Одночасне підключення доступу до Всесвітньої павутини та IPTV для клієнта є вигідним варіантом, оскільки це значно економить час та гроші.

Інтернет та телебачення від Мережі Ланет у Волинській області

Провайдер Мережа Ланет пропонує жителям Волині підключення інтерактивного телебачення (IPTV) та Інтернету. Обираючи провайдера Мережа Ланет, ви отримуєте:


  • безперебійний і швидкий домашній Інтернет;

  • цілодобову службу технічної підтримки;

  • зручне та просте керування через особистий кабінет, у якому можна, зокрема, поповнити рахунок, взяти за потреби кредитний ліміт на чотири дні та перевірити швидкість Інтернету;

  • оптимальне співвідношення вартості та якості;

  • можливість придбати обладнання для підключення телебачення чи Інтернету за вигідною ціною

  • можливість скористатися додатковими послугами – SMS-інформування про платежі, виклик майстра, налаштування додаткової IP-адреси, страхування кабелю, встановлення комутатора тощо.



Окрім того, провайдер Мережа Ланет має широку лінійку тарифних планів, щоб абонент міг вибрати найоптимальніший для себе. Так, для тих, хто планує підключити Інтернет та IPTV, вигідно вирізняється тариф L+. Згідно з його умовами, користувач отримує доступ до 160+ каналів, понад 80 з яких – у якості HD (тариф Core) та безлімітний Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с. Абонентська плата за 30 днів становить 249 гривень. Про інші тарифні плани ви можете дізнатися на сайті Мережі Ланет або ж зателефонувати у Центр обслуговування абонентів.



Скільки коштує провести Інтернет та телебачення у Волинській області

Щоб дізнатися, скільки коштує провести Інтернет чи телебачення (або і те, і інше) до вашої квартири чи будинку, телефонуйте за номером (0800) 601-200 або замовляйте дзвінок на сайті Мережі Ланет. Наші менеджери зв'яжуться з вами, обговорять деталі щодо підключення та допоможуть підібрати для вас зручний тарифний план.

Контакти:
м. Рівне, вул. С. Бандери, 45
info@lanet.ua
(0800) 601-200

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні