Українцям знову скорочують субсидію, невдовзі взагалі скасують?

11
-1
Українцям знову скорочують субсидію, невдовзі взагалі скасують?
14 квітня поточного року в Кабміні прийняли рішення про зміну правил отримання субсидій. Таким чином буде відточена адресність — допомогу отримуватимуть тільки ті громадяни України, які насправді не можуть впоратися з оплатою комуналки самостійно.

Інформує Перший діловий.

Насамперед при поданні документів буде проводитися перевірка — рахунки й депозити в банках, купівля нерухомості або автомобіля, подорожі за кордон будуть перешкодою до отримання держдопомоги.

Такі складнощі торкнуться всіх без винятку, а не лише нових претендентів на отримання субсидій. Уже з початку травня всі сім’ї, які отримують таку допомогу, повинні будуть заново подати заявки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть для працюючих громадян гідні зарплати,а всім пенсіонерам гідні пенсії(а не тільки суддям&прокурорам), тоді і скасовуйте субсидію!
Відповісти
а ти працюй гідно...плати податки...не бухай та не кради на роботі
Відповісти
все як зеленожопий обіцяв. залишилось лише мурку на роялі зіграти.
Відповісти
тобі щось обіцяв?
P.S. Нагадати - обіцянки порошенка?
Відповісти
зеленожопому до порошенка як жабі до бузька
Відповісти
підрашенко - стільки біди наробив, що Зеленському ніяк не вдасться
Відповісти
судді , прокурори - то якраз ті що не крадуть і чесно заробляють гроші. РИБА ПСУЄТЬСЯ З ГОЛОВИ
Відповісти
і якої біди наробив порошенко ?
Відповісти
А я за Ющенка,....Ющенко *Так*,Ющенко *Сяк*—Наш Президент!Як наступать на ті самі граблі,то по повній.А Юлька,все покрала!
Відповісти
Всі ваші президенти починаючи від Кравчука до Зеленського впершу чергу думали, коли стали на цю стежку тільки про своє збагачення та наповнення грішми власних кишень. Це якраз по жидівсько-українськи: говорити кандидатом в президенти народові одне, а стати президентом - робити зовсім протилежне.
Відповісти
І чому припинили занурювати чиновників у сміттєві баки... мабуть українці заслуговують на таке. Самі вибираємо, а потім самі скиглимо. За газ підняли ціну, повозмущались за столами під стакан самогону, чи бабки на лавці поскиглили і на тому все. Поляки вже б давно встали і дали б тим мажорам підсрачників, а ми все терпим і ниємо. Огидно!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні