--> У Житомирі на бордах до 9 Травня переплутали червоноармійців з солдатами СС. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Житомирі на бордах до 9 Травня переплутали червоноармійців з солдатами СС. ФОТО

4
0
У Житомирі на бордах до 9 Травня переплутали червоноармійців з солдатами СС. ФОТО
Замість солдатів Червоної армії на привітанні депутата ОПЗЖ опублікована фотографія німецьких солдатів СС.

У Житомирі до 9 Травня розмістили борди від імені депутата облради Костянтина Черпіцького (партія ОПЗЖ). Місцеве видання 20 хвилин у п'ятницю, 30 квітня, пише, що дизайнери реклами переплутали фотографії, розмістивши на борді знімок з німецькими солдатами СС, замість радянських.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого не переплутано. Картина відповідає тому, що в дійсності відбувається у нас в Україні. Крім підрозділів ЗСУ в державі існують військові угрупування з бойовою зброєю на руках на повному харчовому і речовому забезпеченні. Так ось ви подивіться, які у них у цих угрупуваннях шеврони на рукавах ZZ мертва голова - гітрелівська символіка або ZZ Галичина або ZZ череп і т.п. Так що привітання депутата ОПЗЖ опубліковане до німецьких солдатів СС якраз доречне, нічим наші українські військові з радекальним нахилом угрупування не відрізняються від німецьких солдатів СС в період 1933-1945 років.
Відповісти
Я з вами повністю згідний, що ідеологія та сама: поводять себе наші українські радекальні молодики, аналогічно як поводили себе загони СС + ZZ в Німеччині у 1933-1939 роках.
Відповісти
А може це і є його "дєди" котрі "ваєвалі".
Відповісти
так це власовці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні