Побив поліцейського - за грати

0
5
Побив поліцейського - за грати
Жителю селища Голоб загрожує кримінальна відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень поліцейському.

Повідомляє Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області.

Під час несення служби у селищі Голоби нарядом групи реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції виявлено кермувальника, який порушив правила дорожнього руху та на вимогу працівників поліції не зупинився.

Правоохоронці почали переслідувати правопорушника, та через декілька хвилин водій зупинив автомобіль « ВАЗ» на одній із вулиць селища.

При спілкування з поліцейськими, 26- річний пасажир почав чинити опір, зокрема, вчинив бійку, виражався нецензурною лайкою та шарпав за формений одяг. Правопорушника затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Транспортний засіб вилучено. Триває слідство.

Разом з тим, на 29- річного водія складено адміністративні протоколи за порушення правил користування ременями безпеки, порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та залишення місця ДТП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні