Акула напала на чоловіка, зламала зуб і втікла. ФОТО

0
3
Акула напала на чоловіка, зламала зуб і втікла. ФОТО
Ніхто не хотів би зіткнутися віч-на-віч з акулою в її стихії. Нападаючи на людину, це тварина практично не залишає шансів вижити. Але є винятки, і Джарід Норман - пряме тому підтвердження. Він дивом залишився живим після нападу хижака, більше того - зламав йому зуб.

Біля берегів ПАР чоловік займався підводним полюванням. Він бачив, що поруч були акули, але оскільки не перший раз тут рибалив, просто проігнорував їхню присутність. Джаріду 38 років, підводною риболовлею він займається вже не перший рік і каже. Що для нього акули, це як «змії в саду». Не треба їх сердити і все буде нормально.

У той день одну з акул зацікавив не чоловік, а його здобич. Він підстрелив велику рибину зі спеціальної рушниці і вже тримав улов в руках. Тут раптово морська хижачка вирішила відібрати здобич у рибалки і вкусила його за голову.



Швидше за все вона промахнулася, каже Норман. З другого укусу акула разом з відібраною здобиччю попливла в невідомому напрямку. Потерпілий рибалка виліз з води, обмацав місце укусу і знайшов там фрагмент її зуба. У лікарні чоловіка оглянув лікар, сказав, що все в порядку.

Такий випадок - дійсно справжня удача. Рибак пережив напад смертельного хижака, отримав мінімум травм, ще й зуб акулі зламав!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні