Українські вчені винайшли електромобіль

3
1
Українські вчені винайшли електромобіль
Фахівці із Сєвєродонецька Луганської області створили макет електромобіля Єва, який може проїхати 100 кілометрів зі швидкістю 80 км/год. Про це інформує прес-служба адміністрації міста.

"Сєвєродонецькі вчені створили макет електромобіля з поліпшеними характеристиками, за допомогою якого можна вдосконалити технологію його виробництва і досліджувати його роботу в реальних умовах", - зазначено в повідомленні.

Так, автомобіль оснащений електромотором. Кузов зроблено зі склопластику, рама виконана з алюмінію, а сонячні батареї (конструкцією передбачена установка до двох батарей) можна встановити і на даху, і на капоті.

Відзначається, що довжина електрокара чотири метри. Він відповідає повноцінному п'ятимісному автомобілю з розміром салону на рівні бізнес-седанів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого страхополоха тільки в Африку експортувати і то не в усі країни.
Відповісти
ДЛЯ сєвєродаунєцка це корито за щастя
Відповісти
От чого ви такі злі? Тесла теж не зразу поїхала. А тут - і дизайн цікавий, і пробіг в сотку - нічим не гірший від ліфа. Я б таку взяв.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні