Волинянин прийшов п’яний на засідання суду

0
-5
Волинянин прийшов п’яний на засідання суду
Мешканця громади на Волині оштрафували за неповагу до суду.

Днями Любешівський районний суд виніс постанову у справі про адміністративне правопорушення мешканця громади.

14 квітня в залі судових засідань Любешівського районного суду, ідеться в постанові, під час розгляду справи, куди був викликаний для допиту як свідок, мешканець громади перебував у стані алкогольного сп`яніння. Цим самим він вчинив дії, які свідчать про явну зневагу до суду та встановлених у суді правил, за що передбачена відповідальність частиною 1 статті 1853 Кодексу України про адміністративне правопорушення.

Чоловік, зазначається далі, свою вину у вчиненні правопорушенні визнав і щиро розкаявся.

Вирішуючи питання про розмір стягнення, суд враховував характер вчиненого правопорушення, обставини, що пом`якшують та обтяжують відповідальність. Обтяжує відповідальність вчинення правопорушення в стані алкогольного сп`яніння, а обставиною, що пом`якшують відповідальність, є щире розкаяння.

Врахувавши наведене, а також особу порушника, який уперше притягувався до адміністративної відповідальності, щиро розкаявся з приводу вчиненого, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, є учасником бойових дій, суд застосував до нього за вищезгаданою статтею мінімальне покарання – штраф у розмірі 850 гривень.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні