--> Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч

0
-1
Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч
Президент Росії Володимир Путін заявив, що готовий прийняти Президента України Володимира Зеленського в Москві. Так він відповів на пропозицію провести зустріч на Донбасі.

"Що стосується пропозиції українського керівництва і Президента Зеленського - хотів би сказати таке. Останнім часом чинне керівництво України зробило дуже багато кроків, які руйнують російсько-українську дотичність. Це стосується низки проблем у двосторонніх відносинах, це стосується ставлення до РПЦ і її руйнування, спроби руйнування, це має стосунок до російської мови і до російськомовних громадян України, і до російських громадян, які проживають в Україні... Дуже багато кроків, про що ми тільки шкодуємо", - сказав Путін під час зустрічі з Олександром Лукашенком у четвер, 22 квітня.

"Якщо Президент Зеленський хоче вдатися до відновлення цих відносин, ми це тільки вітатимемо. Залишається питання: що хочемо обговорювати на цій зустрічі? Якщо йдеться про обговорення проблем Донбасу, то передовсім керівництву України треба зустрічатися з керівниками "республік" - "ЛНР" і "ДНР", а потім вирішувати проблеми з представниками третіх країн, якою є Росія. А якщо мова про розвиток двосторонніх відносин, то ми приймемо Президента України в Москві в будь-який зручний для нього час", - додав він.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні