35-річна таїландка зататуювала 98% тіла. ФОТО

0
1
35-річна таїландка зататуювала 98% тіла. ФОТО
Мешканка Таїланду вкрила татуюваннями 98% свого тіла. Історією 35-річної Харуетай Піанкау поділився таблоїд Daily Star, передає Корреспондент.



Зазначається, що жінка захопилася татуюваннями в 14 років. Щоб покрити тіло барвистими малюнками, вона витратила понад 15 тисяч доларів.



За словами Піанкау, через своє захоплення боді-артом вона неодноразово зіштовхувалася з образами. Незнайомі люди в соцмережах називали Харуетай "торговцем наркотиками", "божевільною", "огидною і брудною".



"Раніше мене хвилювало, що думають люди, але з часом я зрозуміла, що мені має бути комфортно в своєму тілі. Люди, яким я не подобаюся, не варті мого часу. Я щаслива бути сама собою, знаючи, що мої близькі мене підтримують і вважають, що я красива", - наголосила жінка.



Своє тіло вона вважає витвором мистецтва, а натхнення для малюнків черпає з навколишнього світу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні