--> Волинь отримає понад 18 мільйонів гривень на кисневі концентратори | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь отримає понад 18 мільйонів гривень на кисневі концентратори

0
0
Волинь отримає понад 18 мільйонів гривень на кисневі концентратори
Для закупівлі кисневих концентраторів в область має надійти 18 мільйонів 57 тисяч гривень, – інформує Волинська обласна рада.

Доходи загального фонду обласного бюджету буде збільшено за рахунок субвенції з державного бюджету.

В які саме заклади надійдуть придбані кисневі концентратори, в облраді не уточнюють. Наразі відомо, що розпорядником коштів буде обласне управління охорони здоров’я.

Нагадаємо, наприкінці березня у Волинській обласній інфекційній лікарні закінчився кисень. На львівському заводі трапилася аварія, що спричинило затримки поставок в інші регіони. Одного з хворих, якого у вкрай важкому стані перевозили до обласного госпіталю, врятувати не вдалося. 57-річний чоловік впав у кому, згодом помер. Кисневі балони в медзаклад доставили 2 квітня.

За даними обласного управління охорони здоров’я, станом на 20 квітня зайнятість ліжкомісць в медзакладах, де лікують недужих на коронавірус, 52,9%.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні