--> У Луцьку створять студентський кампус? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку створять студентський кампус?

0
-3
У Луцьку створять студентський кампус?
Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось попрохав нардепів від Волині та голову Верховної Ради Дмитра Разумкова у сприянні створенню студентського кампусу на базі вишу.

Пише Волинь пост.

Про це йшлося у середу, 21 квітня, під час візиту спікера Верховної Ради у Луцьку.

Нагадаємо, голова Верховної Ради, нардепи Степан Івахів, Ігор Палиця, Вячеслав Рубльов, Ірина Констанкевич, Валерій Стернійчук, Ігор Гузь, голова облради Григорій Недопад, міський голова Луцька Ігор Поліщук взяли участь у зустрічі зі студентами та працівниками вишу.

За словами ректора Анатолія Цьося, враховуючи потенційні можливості університетів та соціальну і безпекову ситуацію в Україні, необхідно ставити питання про розробку та реалізацію державної програми щодо створення студентських кампусів у прикордонних територіях. Анатолій Цьось вважає, що такі кампуси можна облаштувати, наприклад, у Луцьку, Чернігові, Сумах, Херсоні.

«Волинський національний університет ім. Лесі Українки має всі передумови для створення такого кампусу. Є професійні кадри, наукові школи, гарний розвиток гуманітарної, культурно-мистецької, спортивної роботи, співпраця з працедавцями, розгалужена міжнародна робота і, що дуже важливо, земельна ділянка, де можна здійснювати таке будівництво», - сказав ректор Лесиного вишу.

Тож Анатолій Цьось попросив народних депутатів, голову Верховної Ради про підтримку в будівництві студентського кампусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні