США офіційно визнали РФ агресором

0
3
США офіційно визнали РФ агресором
Російська Федерація є агресором в ситуації з ескалацією поблизу українських кордонів, але веде кампанію з безпідставного звинувачення України.

Про це заявив речник Державного департаменту США Нед Прайс під час брифінгу, повідомляє uanews.

«Дозвольте мені прояснити: Росія тут агресор. Ми не бачили жодних ознак провокацій з боку України, або прагнення до ескалації. Що ми бачили – це російську кампанію з дезінформації, аби помилково звинуватити Україну в діях, які вчиняє сам Кремль», – сказав Прайс.

За словами речника Держдепу, минулого тижня у Брюсселі члени НАТО одноголосно висловили готовність підтримувати Україну. «Альянс НАТО сповнений рішучості», – заявив Прайс.

Він зазначив, що США глибоко стурбовані триваючими агресивними діями Росії проти України, які включають повідомлення про російські війська на кордоні з Україною і в тимчасово окупованому Криму. І запевнив, що США продовжать підтримувати Україну перед лицем того, що виглядає залякуванням.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомила про нарощування ударних російських угрупувань біля кордонів України. Рівень військової загрози з боку Кремля продовжує підвищуватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні