--> На Волині косметичне підприємство не платить зарплату працівникам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині косметичне підприємство не платить зарплату працівникам

0
0
На Волині косметичне підприємство не платить зарплату працівникам
Підприємство «Скай» – український виробник декоративної косметики L’ambre Noir боргує працівникам один мільйон 370 тисяч гривень.

Про це пишуть на сторінці Нововолинської міськради.

Повідомляють, що відбулося засідання міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Про стан заборгованості із виплати заробітної плати поінформували: генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Юрій Ключковський, директор підприємства «Скай» Михайло Степанюк та керівники управляючих житлових компаній Зоя Герез та Світлана Шевчук.

Як повідомив Юрій Ключковський, заборгованість із заробітної плати гірникам становить 65, 6 млн грн. Завдяки бюджетним коштам, які надійшли на початку цього року, шахтарям повністю виплатили кошти за 2020 рік. Також провели інвентаризацію решти заборгованості, дані подали в профільне міністерство.

Мільйон 370 тисяч гривень заборгувало своїм працівникам підприємство «Скай». Директор Михайло Степанюк зазначив, нині керівництво робить усе можливе, аби погасити заборгованість.

Заробітну плату в повному обсязі виплатили робітникам УЖК №1, 2.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні