--> За 40 кілометрів від Луцька розриють кар'єр | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За 40 кілометрів від Луцька розриють кар'єр

3
5
За 40 кілометрів від Луцька розриють кар'єр
За результатами попередніх досліджень у межах Західної ділянки Сокілського родовища піску передбачають залучити до промислової розробки запасів категорії B і C1.

Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, опублікували у газеті «Твій вибір» від 18 березня, пише ВолиньUA.

Враховуючи гірничо-геологічні умови розробки, технологічні особливості видобування пісків, а також досвід розробки подібних родовищ, прийняли комбіновану систему розробки з поперечним просуванням вибоїв і поздовжним суцільним просуванням фронту робіт із застосуванням екскаваторів, бульдозерів, автосамоскидів. Таку систему розробки вбачають найкращою для цих умов.

Виробнича потужність підприємства передбачена в об'ємі 45 тисяч м3 піску на рік. Проєктна площа розробки становить 20,83 гектара. Термін розробки – 20 років. Родовище планують розробляти з наступною рекультивацією виробленого простору. Розробку корисної копалини планують вести протягом теплого періоду року, що становить 9 місяців.

Запаси піску в контурі кар'єра станом на 1 січня 2021 року становлять 914,1 тисячі м3.

Суб'єкт господарювання – ТОВ «Надра»; директор Патлашинський Роман Ярославович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бурштин копають розривають, тепер пісок будуть копати , скоро на Волині буде місячний пейзаж
Відповісти
Цікаво яким чином контролюватимуть дотримання максимальної навантаженості транспортних засобів, що будуть вивозити цей пісок. Чи кінець дорогам по яких возитимуть добутий пісок?
Відповісти
Так то ж зятьок голови будівельної Коза-ностри Волині !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні