В Україні зареєстрована ще одна вакцина

0
1
В Україні зареєстрована ще одна вакцина
Препарат мають поставити в Україну в рамках програми COVAX. У МОЗ підкреслили ідентичність цієї вакцини з препаратом CoviShield.

Пише Корреспондент.

В Україні зареєстрували вакцину AstraZeneca, виготовлену в Південній Кореї. Про це заявив глава МОЗ Максим Степанов у вівторок, 20 квітня.

Поставка препарату в рамках ініціативи COVAX очікується вже у четвер, 22 квітня.

"Сьогодні підписав наказ про реєстрацію в Україні вакцини AstraZeneca, виготовленої ​​на південнокорейському майданчику", - написав Степанов.

Міністр підкреслив, що вакцини AstraZeneca і CoviShield є абсолютно ідентичними, а значить, південнокорейська вакцина підійде для щеплення другою дозою тих, хто вакцинувався препаратом AstraZeneca індійського виробництва.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я очікує партію вакцин на цьому тижні. Через два дні в Україні повинні доставити 367 тисяч доз вакцин AstraZeneca за механізмом COVAX.

Також повідомлялося, що МОЗ розраховує на прискорення вакцинації в травні. У травні Україна має отримати більше трьох мільйонів доз вакцин від коронавірусу, за які вже заплатила.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні