Гривні не актуальні: п'яні водії пропонують патрульним долари. ФОТО

0
1
Гривні не актуальні: п'яні водії пропонують патрульним долари. ФОТО
Патрульні виявили двох водіїв з ознаками сп’яніння, які намагалися уникнути відповідальності.
Перший випадок трапився у ніч на 17 квітня у місті Ковелі. Інспектори виявили порушення ПДР водієм автомобіля BMW X5. Керманич перед поворотом не подав сигнал покажчиком повороту відповідного напрямку.

Після зупинки авто, поліцейські помітили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Також водій не пред’явив поліцейським документів на право керування транспортним засобом та відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння.



Під час складання адміністративних матеріалів, 33-річний чоловік, з метою уникнення адмінвідповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 100 та 500 доларів США. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він продовжував пропонувати грошові кошти.

Другий випадок трапився 18 квітня, близько 16-ї години, на стаціонарному посту "Вишнів", що на автодорозі М-07 (Київ — Ковель — Ягодин), тут патрульні виявили порушення ПДР водієм транспортного засобу Chrysler Voyager.
Патрульні встановили, що водій керував автомобілем без поліса обов’язкового страхування та помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.



Під час складання адміністративних матеріалів, 50-річний чоловік, з метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він продовжував пропонувати грошові кошти та надав 100 доларів США.

В обох випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління полії.
За вказаними фактами слідчими відкриті кримінальні провадження.

Зазначимо, що за вихідні на території обслуговування управління патрульні виявили 10 водіїв з ознаками сп’яніння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні