У Луцьку знайшли зниклого 15-річного хлопця

1
1
У Луцьку знайшли зниклого 15-річного хлопця
18 квітня на лінію 102 надійшло повідомлення про безвісти зниклу дитину - це надзвичайна подія, на яку поліція реагує блискавично.

Як повідомили у Луцькому районному управлінні поліції, на пошуки дитини терміново вирушили поліцейські, серед яких працівники ювенальної превенції та поліцейські офіцери громади. Усім працівникам правоохоронних органів було розіслано фото зниклого хлопця.

Дитину знайшли за 7 км від дому через годину з початку пошуків. Наляканий та розгублений хлопець стояв край дороги на виїзді з міста. Коли працівники поліції підійшли до дитини, вона тремтіла від холоду, але дуже зраділа, побачивши поліцейських.



"Коли нам надходить інформація про зникнення дитини, на пошуки залучається максимальна кількість поліцейських. Наше завдання – у найкоротші терміни розшукати безвісти зниклу дитину й не допустити протиправних дій щодо неї", - повідомив поліцейський офіцер громади Ігор Мельничук.

Нині хлопчик почувається добре, його життю нічого не загрожує.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що знайшовся. Але в 15 це вже не мала дитина. Це вік початку самостійного життя. Може він шось приняв і не знав де він. То це вже робота поліції попрацювати з ним і попередити подібні випадки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні