Мешканцям сіл, приєднаних до Луцька, виділять 846 тисяч гривень для забезпечення безкоштовними ліками

0
-4
Мешканцям сіл, приєднаних до Луцька, виділять 846 тисяч гривень для забезпечення безкоштовними ліками
У 2021 році мешканці сіл, приєднаних до Луцька, отримають 846 тисяч гривень з метою забезпечення безоплатними лікарськими засобами та виробами медичного призначення.

Про це йде мова у проєкті рішення виконкому Луцької міськради.

Для забезпечення безоплатними лікарськими засобами та виробами медичного призначення мешканців населених пунктів, що увійшли до Луцької міської територіальної громади, на виконання заходів Програми «Здоров'я мешканців Луцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням міської ради від 23.12.2020 №2/28, з місцевого бюджету виділено на 2021 рік 846 тис. грн.

За І квартал профінансовано 23,6 тис. грн, в тому числі передано на департамент соціальної політики 4,8 тис. грн для отримання адресної грошової допомоги.

Також на території сіл, приєднаних до складу Луцької громади, планується вирішити такі питання:

- в рамках реалізації субпроєкту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» побудована амбулаторія загальної практики сімейної медицини в с. Жидичин. Станом на 01.04.2021 року відсутні умови для водовідведення;

- приміщення медичного пункту в с. Шепель потребує капітального ремонту, приміщення медичного пункту в с. Одеради перебуває в аварійному стані;

- приміщення медичного пункту тимчасового базування в с. Іванчиці – потребує капітального ремонту.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні