Громаді на Волині передали сім приміщень під соціальне житло

0
3
Громаді на Волині передали сім приміщень під соціальне житло
Городищенській територіальній громаді передано сім приміщень ФАПів для облаштування у них соціального житла.

Депутати Луцької районної ради проголосували за передачу приміщень, які колись використовувалися для надання медичних послуг, а в останні роки стояли пусткою, – йдеться на сайті Луцької райради.

«На балансі Луцької районної ради є сім закинутих ФАПів, які вже не будуть використовуватися. Ми хочемо їх передати на баланс Городищенської територіальної громади для облаштування соціального житла. Люди виїжджають за кордон в пошуках кращої долі, заробляють кошти, щоб купити житло. Ми можемо безкоштовно надати житло. Територіальна громада вже буде вирішувати кому – медичним працівникам, освітянам, поліцейським, щоб зберегти кадровий потенціал в громадах.

Цим проектом ми покажемо усій країні, що треба повернутися до людей обличчям та їхніх потреб, якщо ці приміщення ми не передамо, завтра їх знищать і розберуть на цеглу», – розповів голова районної ради Олександр Омельчук.

Мова йде про ФАПи в селах Журавники, Зелена, Квасів, Лобачівка, Скірче, Стрільче та Ярівка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні