Через порятунок жаб в Естонії перекрили трасу

0
2
Через порятунок жаб в Естонії перекрили трасу
У Таллінні до кінця квітня закрили нічний проїзд однією зі жвавих трас, щоб через неї змогли безпечно перебратися жаби. Про це розповідає Корреспондент.

Земноводні мігрують через магістраль щороку, зимуючи по один бік дороги, а потім перебираються на інший. Там у них ставки для розмноження.

Зазвичай жабам допомагають волонтери, які переносять їх через небезпечні ділянки. Всього таким чином добровольцям вдалося врятувати вже більш ніж 97 тисяч особин.

"У цьому році добровольці не можуть зібратися через пандемію, однак потрібно вжити заходів безпеки, адже земноводним важко рухатися по теплому асфальту. Через це на проїжджій частині разом може виявитися до 300 жаб", - йдеться в повідомленні.



В адміністрації Таллінна вирішили піти назустріч земноводним і оголосили про перекриття траси в нічний час.

У майбутньому чиновники розглядають можливість прокласти під трасою тунель для жаб або викопати ставок для їхнього розмноження на тому ж боці, де вони зимують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні