--> МОЗ заборонило вакцинувати позачергово | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МОЗ заборонило вакцинувати позачергово

0
6
МОЗ заборонило вакцинувати позачергово
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що підписав наказ, який скасував можливість вакцинації публічних людей проти коронавірусної інфекції залишковими дозами. Про це в п'ятницю, 16 квітня, він сказав в ефірі програми Свобода слова Савіка Шустера.

"Я підписав наказ. Ми внесли зміни. Ми прибрали всіх публічних осіб щодо залишкових доз. Тепер не буде цих залишкових доз, якими можуть вакцинуватися публічні особи. Виключно люди, які підпадають під перший або другий етап вакцинації", - заявив глава МОЗ.

Він додав, що зараз нібито поширюються чутки, що деякі люди хочуть зробити щеплення саме вакциною Pfizer. Однак чиновник запевнив, що претендувати на щеплення можуть тільки чітко визначені категорії українців, зокрема медики і люди старші 80 років.

В Україні з 24 лютого почався перший етап вакцинації проти коронавірусу, а з 22 березня - другий. Паралельно з мобільними бригадами працюють стаціонарні пункти. Крім медиків і військових, почали прищеплювати людей старшого віку. Раніше можна було прищеплювати залишковими дозами публічних і громадських діячів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні