Ляшко звернувся до українців, які планують відпочинок на травневі

1
0
Ляшко звернувся до українців, які планують відпочинок на травневі
Заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Ляшко звернувся до українців, які планують відпочинок на травневі свята і на Великдень, закликавши пам'ятати про карантинні обмеження і враховувати епідеміологічну ситуацію з коронавірусом. Зі зверненням до громадян він звернувся в п'ятницю, 16 квітня, в інтерв'ю "Радіо НВ".

Ляшко рекомендував українцям, за можливості, утриматися від поїздок за кордон, і віддати перевагу відпочинку в Україні, провівши відпустку на природі, і уникаючи масового скупчення людей.

Водночас заступник голови МОЗ зазначив, що питання про закриття українських кордонів на цей час не розглядається.

Медик нагадав про діючі обмеження, і що Кабмін встановив чіткий порядок перетину державного кордону. Крім того, вважає він, вимога проходити тестування на COVID-19 дозволяє регулювати кількість людей, що в'їжджають в країну.

"Кожен, хто зараз планує відпочинок, повинен пам'ятати, що 2021 ріоці ми ще живемо в карантинних обмеженнях. Коронавірус ще не покинув світ, не покинув інші країни і призводить до великої кількості заражень і великій кількості летальних випадків", - зазначив Ляшко.

Водночас заступник міністра закликав тих, хто планує подорож, добре задуматися про можливі ризики через пандемію.

"Тому ті, хто подорожують, повинні чітко оцінювати, варто чи не варто їхати, і подивитися, кого берете в подорож", - звернувся Ляшко до українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто тебе слухає. То ти є може брат того Олега Ляшка, губошльопа? Ось, що я скажу: ми давно вже страх загубили і в дупі маємо той коронавірус. Так що, якщо захочемо попремося до Ізраїлю, Турції, ОАЕ, Канади, Америки, Африки, самі позараджуємося і привеземо додому новий коронавірус і рознесемо нову хворобу по Україні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні