Мешканку Слов'янська пограбували на 300 тисяч доларів

0
3
Мешканку Слов'янська пограбували на 300 тисяч доларів
У Донецькій області правоохоронці затримали двох чоловіків, які підозрюються в нападі на мешканку Слов'янська і викраденні 300 тисяч доларів. Про це повідомляє регіональна прокуратура в середу, 14 квітня.

Встановлено, що 12 квітня, близько 22:30, двоє жителів Костянтинівки, 40 і 42-х років, на території бази відпочинку Сосновий бір у Святогорську напали на жінку і чоловіка з метою заволодіти їхніми грошима.

Побивши обох, нападники намагалися задушити жінку мотузкою, після чого відібрали у неї сумку і валізу, в якій містилися документи та гроші. Після цього злочинці зникли. Постраждалих госпіталізували в міську лікарню.

Двох правопорушників затримали. Розпочато досудове розслідування за фактом розбійного нападу з метою заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч.4 ст.187 КК України).

Нападникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна. Зараз вирішуються питання за повідомленням їм про підозру і обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні