Викрадених іноземців кілька місяців катували праскою

0
-10
Викрадених іноземців кілька місяців катували праскою
В Одеській області поліція провела спецоперацію, внаслідок якої звільнила двох громадян Греції, яких викрали і катували протягом декількох місяців, вимагаючи гроші та нерухомість. Про це у вівторок, 13 квітня, повідомляє прес-служба поліції області.

Відзначається, що після викрадення громадянина Греції і його племінника зловмисники вимагали гроші і передачу у власність нерухомості. Після двох місяців незаконного позбавлення волі, тортур, погроз вбивством і психологічного тиску підозрювані заволоділи 600 тисячами євро і шістьма квартирами в елітних районах Одеси.

Викрали 55-річного та 27-річного чоловіків у лютому. Правоохоронці встановили, що протягом двох місяців зловмисники катували потерпілих, зокрема праскою, погрожували вогнепальною зброєю, здійснювали фізичний та психологічний тиск.

Поліцейські вже затримали двох підозрюваних, проте ще тривають слідчі дії і встановлюються усі причетні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні