--> Розмова Байдена і Путіна, тема - Україна, про що домовились? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розмова Байдена і Путіна, тема - Україна, про що домовились?

1
3
Розмова Байдена і Путіна, тема - Україна, про що домовились?
Байден висловив стурбованість з приводу раптового нарощування російської військової потужності в окупованому Криму і на кордонах України та закликав Росію знизити напруженість, повідомили у Білому домі

Пише Радіо Свобода.

Президент США Джо Байден провів телефонну розмову з російським колегою Володимиром Путіним. «Вони обговорили ряд регіональних і глобальних питань, в тому числі намір США і Росії продовжити діалог про стратегічну стабільність у низці питань щодо контролю над озброєннями», – мовиться у повідомленні.

Як зазначили у Білому домі, Байден «дав зрозуміти, що Сполучені Штати будуть діяти рішуче на захист своїх національних інтересів у відповідь на дії Росії, такі як кібернетичні вторгнення і втручання у вибори».

«Президент Байден підкреслив непохитну прихильність США суверенітету і територіальної цілісності України. Президент висловив нашу стурбованість з приводу раптового нарощування російської військової потужності в окупованому Криму і на кордонах України та закликав Росію знизити напруженість», – заявили у Білому домі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай подохне трикратний крадій пенсій клоун ЗЕлупа з хряком порошенком!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні