--> Лавров: Росія «активно займається» питанням відмови від долара | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лавров: Росія «активно займається» питанням відмови від долара

3
8
Лавров: Росія «активно займається» питанням відмови від долара
У зв'язку з міжнародними санкціями в Росії займаються "дедоларизації" своєї економіки.
Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, передає Цензор.НЕТ з посиланням на пресслужбу МЗС РФ.

"Вважаємо важливим нарощувати зусилля по зниженню санкційних ризиків і потенційних витрат для економоператорів. Йдеться зокрема про кроки, спрямовані на поступову дедоларизацію національних економік, перехід до взаєморозрахунків у національних або альтернативних доларові валютах, відмова від використання контрольованих Заходом міжнародних платіжних систем. У Росії ми цим вже активно займаємося", - сказав він.

За словами Лаврова, Росія бачить в цьому напрямку "великі перспективи для взаємодії з усіма зацікавленими іноземними партнерами".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще зведіть шестиметровий бетонний паркан, відгородіться від усього світу-і буде вам щастя
Відповісти
Дорогий наш "зелений", якраз нехай Україна сама собі будує шестиметровий залізобетонний паркан і не тільки заввишки, а й завглибшки занурюється у надра землі залізобетонним парканом. І то треба розпочинати будувати паркан вже сьогодні, бо за період перебування ваших зелених при владі не встигнете закінчити будівництво.
Відповісти
888,скажіть з якого це дива ви мене приплели до "зеленої" влади? Відкрию вам "таємницю"-я не прихильник " зеленої" влади, і будь -якої олігархічної!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні