Луцькі поліклініки, амбулаторії та лікарню об'єднають в одне ціле

1
4
Луцькі поліклініки, амбулаторії та лікарню об'єднають в одне ціле
Планують створити Луцьке територіальне медичне об'єднання, яке поєднає Луцьку міську клінічну лікарню, Луцькі центри первинної медичної допомоги, амбулаторії та ФАПи громади.

Про це говорили на погоджувальній раді за участю Луцького міського голови, секретаря міської ради та голів фракцій 12 квітня, – повідомив на своїй сторінці у фейсбуці голова факції "СВІДОМІ" Тарас Шкітер.



"Цей крок є важливим для Луцька та його мешканців, але він також викликає безліч запитань та занепокоєнь. Найближчим часом планую провести зустрічі з лікарями міста, аби почути їхню думку з цього приводу", – наголосив він.

Також Тарас Шкітер звертається до працівників медичної системи міста, аби ті залишали свої коментарі щодо цього питання, щоби разом підготувати пропозиції до цього проєкту рішення.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай зарплати передивляться, самі директори мають більше 70 000,а працівники мінімалку,з якої вищитають податки і залишається мізер.Як жити?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні