--> Волинь та Луцьк мають шанси уникнути потрапляння в «червону зону» по COVID-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь та Луцьк мають шанси уникнути потрапляння в «червону зону» по COVID-19

1
6
Волинь та Луцьк мають шанси уникнути потрапляння в «червону зону» по COVID-19
Волинська область та місто Луцьк мають шанси не потрапити до "червоної зони" через коронавірусну інфекцію.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив начальник Луцького міського управління охорони здоров'я Володимир Лотвін.

Посадовець відзначив, що динаміка росту хворих на коронавірус за останній місяць позитивна, але цифри зростають не так швидко.

"Ми стабільно рухаємось по кількості хворих на коронавірус за останній місяць у бік зростання. Але число показників, необхідних для запровадження "червоної зони", недостатнє. Так з 6-ти показників, у нас лише один перевищений. Це - рівень госпітілазації хворих. У пологовому будинку Луцька, де розміщено тимчасовий центр з лікування хворих на COVID-19, заповненість ліжок 60%. По області десь 56%", - сказав Володимир Лотвін.

Також начальник Луцького міського управління охорони здоров'я висловив сподівання, що Волинь зможе уникнути потрапляння у "червону зону".

"МОЗ прогнозує пік пандемії у середині квітня. Якщо так, то Волинь має усі шанси уникнути потрапляння до "червоної зони", - відзначив Володимир Лотвін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стільки вмирає і це все добре ?!!закрили щоб менше хворіло і менше б вмирало !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні