--> Під час гасіння трави, яку сама ж підпалила, втратила свідомість волинянка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час гасіння трави, яку сама ж підпалила, втратила свідомість волинянка. ФОТО

0
-1
Під час гасіння трави, яку сама ж підпалила, втратила свідомість волинянка. ФОТО
10 квітня працівники Камінь-Каширського райвідділу ГУ ДСНС України у Волинській області провели рейд для запобігання спалювання сухої рослинності та пожежам у природних екосистемах. Під час рейдів інспекторський склад побував у селах Хотешів, Добре, Михнівка, Бузаки, Краснилівка, Підріччя, Раків Ліс, Олексіївка, на околицях м. Камінь-Каширський.

За результатами рейдів співробітники ДСНС склали протокол за ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення на громадянку, яка в с. Підріччя спалювала суху рослинність. Також виявлено двох порушників, які спалювали сміття – інформацію про ці факти передані до екологічної інспекції для притягнення їх до відповідальності за ст. 82 КУпАП. Під час проведення рейдів правилам пожежної безпеки проінструктовано понад 50 осіб.



Під час рейду у селі Краснилівка Бузаківського старостинського округу Камінь-Каширської міської ради гр. Тетяна Х. випалювала залишки сухої рослинності на приватній території.

Рятувальники зробили зауваження громадянці щодо цього факту та надали допомогу у гасінні пожежі. Коли залишки сухої рослинності було вже погашено, громадянка знепритомніла та впала на землю.



Співробітники ДСНС надали їй першу домедичну допомогу і викликали карету швидкої допомоги, якою потерпілу доправили до лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні