--> Затримали Київського поліцейського, який продавав наркотики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали Київського поліцейського, який продавав наркотики

0
5
Затримали Київського поліцейського, який продавав наркотики
За процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури на збуті психотропних речовин викрито та затримано співробітника поліції та його спільників.

Повідомляє Вечірній Київ.

Як з`ясувалось, дільничний офіцер поліції Дніпровського УП ГУНП у м. Києві, отримавши від постачальників наркотичні засоби, продавав їх через довірених осіб з числа тих, що раніше притягувався до відповідальності за збут наркотиків.

Правоохоронця та його спільників затримали під час здійснення оперативної закупки психотропних речовин.

«У межах слідства правоохоронці провели одночасні обшуки у домоволодіннях та транспортних засобах, що належать та використовуються дільничним офіцером, а також особами, залученими ним до здійснення протиправної діяльності. Під час обшуків виявлено та вилучено наркотичні засоби, грошові кошти та обладнання для виготовлення психотропних речовин», — коментують у Київській міській прокуратурі.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні