--> У Львові 20-річний водій тікав від поліції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові 20-річний водій тікав від поліції

0
3
У Львові 20-річний водій тікав від поліції
Водій отримав від львівських патрульних адмінматеріалів на понад 28 тисяч гривень і може втратити надовго право сідати за кермо.

Пише Діло.

Близько 3-ї години ночі патрульні 1 батальйону отримали орієнтування від колег, що з вулиці Джорджа Вашингтона на вулицю Зелену їде на великій швидкості автомобіль Toyota Land Cruiser
порушуючи ПДР. Більше того, номерні знаки не належать цьому транспортному засобу.

На перехресті вулиць Зелена — Липова Алея екіпаж побачив цей автомобіль і почав переслідування.Водій ігнорував усі вказівки про зупинку і лише збільшував швидкість, повідомляють у поліції.

Автомобілю вдалося зникнути з поля зору і вже за мить поліцейським на зустріч виїхав ідентичний позашляховик, тільки з іншими номерними знаками. Поліцейські зупинили його. За кермом був 20-річний молодий чоловік.

Поліцейські виявили, що в автомобілі встановлений спеціальний пристрій заміни номерних знаків і порушник ним скористався, аби уникнути відповідальності.

Також, під вітровим склом вони побачили світлові прилади (проблискові маячки), а на даху — антени (глушилки зв’язку).
У керманичка помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак від перевірки у медичному закладі він відмовився.

Порушник отримав 6 адмінматеріалів від патрульних, а саме: протоколи за ч. 7 ст. 121 (Повторне протягом року керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу), за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ст. 122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових сигнальних пристроїв) КУпАП, а також винесли дві постанови за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила посвідчення водія та реєстраційний документ на транспортний засіб) КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні