Росія лідер надлишкової смертності при пандемії - New York Times

0
0
Росія лідер надлишкової смертності при пандемії - New York Times
Показники надлишкової смертності ставлять під сумнів заяви про те, що Росія краще за багатьох інших країн світу справляється з пандемією і її наслідками.

Пише Корреспондент.

Надлишкова смертність у Росії під час пандемії коронавірусу, за підрахунками видання New York Times, в квітні-грудні 2020 року виявилась на 28% вище, ніж звичайно.

За цим показником, пише видання, Росія випереджає країни Європи і США.

За квітень - грудень 2020 року, за даними NYT, в Росії надлишкова смертність склала 362 тисячі 302 людини. При цьому за офіційними даними з квітня по грудень 2020 року в Росії від коронавірусу померли 57 тисяч 2 людини.

Для порівняння видання наводить дані про надмірну смертність у США. З середини березня по грудень 2020 року надлишкова смертність у Сполучених Штатах, населення яких майже в два з половиною рази більше, ніж в Росії, склала 385 тисяч 100 осіб, в тому числі 316 тисяч 370 смертей були пов'язані з COVID-19. Показник надлишкової смертності в США - 17%.

Показники надлишкової смертності, йдеться в статті New York Times, ставлять під сумнів заяви президента РФ Володимира Путіна про те, що Росія краще за багатьох інших країн світу справляється з пандемією і її наслідками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні