--> Глашатай Путіна: в Україні «ось-ось може поновитися війна» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Глашатай Путіна: в Україні «ось-ось може поновитися війна»

1
-4
Глашатай Путіна: в Україні «ось-ось може поновитися війна»
Прессекретар президента РФ Володимира Путіна прокоментував заяви США щодо концентрації російського озброєння біля кордонів з Україною словами про можливий початок активних бойових дій і захист російськомовного населення.

За словами Дмитра Пєскова, Москва перекиданням військ до українського кордону нібито забезпечує свою безпеку, повідомляє Українська правда.

"Поруч з нами країна, де ось-ось може відновитися громадянська війна. Поруч з нами країна, в якій ми не виключаємо, що керівництво знову вважатиме за можливе вирішувати внутрішню проблему силовими методами. Чи небезпечно це для нас? Звичайно, небезпечно. Чи повинні ми вживати заходів для забезпечення своєї безпеки? Повинні. Ось ми це і робимо.

Як ми переміщаємо, куди ми переміщаємо війська всередині нашої власної території - це наша особиста справа, наша внутрішня справа. І це не повинно викликати ні в кого стурбованості. Росія ніколи ні для кого не була загрозою".

При цьому в Кремлі не згадали про свою роль у бойових діях на Донбасі і назвали війну "громадянською": "Росія ніколи не була учасницею цього конфлікту. Але Росія завжди говорила, що вона не залишиться байдужою до долі російськомовних, які живуть на південному сході країни".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні вже восьмий рік завдяки рашці війна. Про що воно шепче?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні