Зникла 42-річна бухгалтерка: два тижні пошуків - жодних результатів. ФОТО

0
0
Зникла 42-річна бухгалтерка: два тижні пошуків - жодних результатів. ФОТО
У Полтаві вже 2 тижні розшукують бухгалтерку 42-річну Марину Ширмовську. Вона не повернулася з роботи. Вийшовши з офісу, зателефонувала доньці. Однак через відсутність зв'язку поспілкуватися їм не вдалося. А коли за 20 хв донька перетелефонувала, мати вже була поза зоною досяжності.

Відомо, що жінка після роботи зайшла до банку, сплатила комунальні та за кілька хвилин сіла у білий легковий автомобіль, що вирушив у напрямку виїзду з міста. Там слід жінки обривається, повідомляє "Сьогодні".



Рідні не вірять, що Марина зникла з власної волі. За словами брата зниклої Віктора Глущенка, жінка ніколи не пропадала і майже нікуди не виїжджала. Жила з 17-річною донькою.

Родина жінки проводить власне розслідування та намагається знайти можливих свідків. Однак опитування працівників підприємств на виїзді з міста нічого не дало.

Поліція уже знає, хто був за кермом білого автомобіля, який вивіз Марину за місто. Але до цих людей претензій не мають.

"На виїзді із міста вона попросила зупинитися і вийшла. В подальшому ці люди, які її підвозили, вони також дали нам свої пояснення. Вони розвернулися, поїхали в Полтаву. І з того моменту із жінкою пропав будь-який зв'язок", – каже начальник відділу комунікації ГУНП у Полтавській області Юрій Сулаєв.

Поліцейські запевняють: обшукали усе навколо, кілька разів обшукали сусідню лісосмугу. Слідів жінки – жодних. Єдина надія зараз – знайти свідків, які бачили Марину після того, як вона вийшла з авто.

Прикмети жінки: на вигляд 40 років, зріст 162 см, середньої статури, волосся чорне довге, очі карі. Була одягнута в пальто бежевого кольору з червоними вставками, чоботи чорні замшеві до колін, сукня темно-зеленого кольору з хомутом, сумка чорна, сережки та кулон зі срібла з зеленими камінцями.

Кому відома інформація про Марину Ширмовську, просять негайно повідомити до поліції за телефонами: 099-339-45-71, 050-780-92-53 або "102".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні