--> Адміністрація Байдена демонструє прихильність до України - Квін | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Адміністрація Байдена демонструє прихильність до України - Квін

0
3
Адміністрація Байдена демонструє прихильність до України - Квін
Тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін запевнила, що Сполучені Штати Америки повністю підтримують Україну у протистоянні з Росією й хочуть допомогти у досягненні миру на Сході.

Пише Укрінформ.

"Проблема з мирним процесом на сході України – це Росія. Який би не був формат – нормандський чи мінський, без чесної та конструктивної позиції РФ не буде прогресу", - сказала Квін.

Вона підкреслила, що адміністрація Джо Байдена демонструє прихильність до України. Це можна було простежити під час першої телефонної розмови між Байденом та Володимиром Зеленським.

"Ми дуже раді, що відбувся перший діалог між президентами. Пройшов він у теплій та дружній атмосфері. Лідери досить довго розмовляли, а це означає, що адміністрація Байдена демонструє прихильність до України", - зазначила Квін.

Щодо можливого посередництва США у конфлікті між Україною та Росією Крістіна Квін заявила, що США підтримують територіальну цілісність та суверенітет України. Однак за її словами, потрібно ще багато працювати, щоб запанував мир.

Також Квін наголосила, що після Революції гідності США особливо підтримують жагу України до демократії та свободи. З того часу вони надали $4,5 млрд фінансової допомоги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні