--> В Україні відкриють великі центри вакцинації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні відкриють великі центри вакцинації

0
-1
В Україні відкриють великі центри вакцинації
Один такий центр в Києві може вакцинувати до 10 тисяч осіб на добу, вважає Віктор Ляшко.

Повідомляє Кореспондент.

Нинішнього літа в містах-мільйонниках України запрацюють великі центри для вакцинації від коронавірусу COVID-19. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

"У містах-мільйонниках ми хочемо зробити великі центри вакцинації - Київ, Львів, Харків, Запоріжжя. У таких містах вони можуть себе виправдати", - розповів Ляшко.

На його думку, один такий центр у Києві може вакцинувати до 10 тисяч осіб на добу. При цьому Ляшко визнав, що центри зможуть "виправдати себе" тільки якщо вакцини буде досить.

За словами заступника міністра, наразі "прописується алгоритм роботи таких центрів", зокрема, на базі виставкових центрів.

Перші центри вакцинації з урахуванням графіка поставки вакцин можуть відкритися в червні-липні.

Нагадаємо, в Україні за добу прищепили від коронавірусу майже 20 тисяч осіб. Найбільше щеплень вчора зробили в Київській і Львівській областях, а також в Києві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні