--> Прем'єр-міністра оштрафували за порушення правил карантину під час святкування ДН | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Прем'єр-міністра оштрафували за порушення правил карантину під час святкування ДН

0
-4
Прем'єр-міністра оштрафували за порушення правил карантину під час святкування ДН
У Норвегії поліція оштрафувала прем'єр-міністра країни Ерну Солберг (на фото) за порушення карантинних обмежень під час святкування її 60-річчя на гірськолижному курорті. Про це пише Reuters, передає УНН.

У країні через коронавірус дозволено збиратися групами тільки до 10 осіб, проте на два заходи в ресторані і в квартирі Солберг в лютому з нагоди її дня народження прийшли 13 і 14 осіб.

Начальник поліції Оле Саєверуд законність рішення про штраф пояснив тим, що на той момент не існувало регіональних правил, діяли тільки національні. За його словами, у більшості таких випадків поліція б не наклала штраф на громадянина, але прем'єр-міністр займається питаннями введення коронавірусних обмежень.

"Тому правильно було накласти штраф, щоб підтримати довіру суспільства до правил соціального дистанціювання", - сказав він.

Прем'єр-міністра оштрафували на 20 000 норвезьких крон (2300 євро).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні