Стало відомо, скільки вихідних матимуть українці в травні: багато

1
1
Стало відомо, скільки вихідних матимуть українці в травні: багато
Українцям показали, скільки днів вони будуть відпочивати в останній весняний місяць.

Про це повідомляє «Хвиля».

Останній місяць весни травень є традиційно багатим на святкові дні і відповідно додаткові вихідні. Адже на нього припадає День праці, День перемоги, а в 2021 році в травні православні християни святкуватимуть ще й Великдень.

Так, свята розпочнуться вже з 1-го травня - українці відзначатимуть День праці. Виходячи з рішення Кабміну, цей день буде вихідним. А так, як він припадає на суботу, то вихідний переноситься на найближчий робочий день, тобто на понеділок.

Крім того, святкування Великодня у 2021 році припадає на неділю, 2 травня. Згідно з рішенням уряду, це свято також є офіційним вихідним, тому додатковий вихідний переноситься на 4 травня, наступний після святкового або неробочого дня. Таким чином, українці отримують відразу чотири вихідних поспіль - з 1 по 4 травня включно.

Більш того, вже через кілька днів, в неділю, 9 травня, українці традиційно відзначатимуть День перемоги. Цього року це свято також випало на вихідний день, в зв'язку з чим, наступний день після нього буде неробочим. Тобто, в понеділок, 10 травня, українці також будуть відпочивати. Цього разу вийде три вихідних дні поспіль.

Слід зазначити, що всього в травні 2021 року в Україні буде 18 робочих днів і 13 вихідних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
совдеповські свята продовжуються
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні