--> Назвали кількість померлих після COVID-вакцинації у Росії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали кількість померлих після COVID-вакцинації у Росії

0
-1
Назвали кількість померлих після COVID-вакцинації у Росії
У Росії після вакцинації від коронавірусу препаратом Супутник V померли чотири людини, ще у шести зафіксовано серйозні побічні ефекти. Про це в п'ятницю, 9 квітня, повідомила газета EUobserver.

У їхньому розпорядженні опинилися відповідні внутрішні документи Росздоровнагляду, які агентству передало анонімне джерело.

У цих документах йдеться про те, що троє із чотирьох померлих - це жінки віком 51, 69 і 74 роки. Ще одна людина у звіті не ідентифікована.

При цьому тільки в одному випадку як діагноз вказано поствакцинальне ускладнення. Причинами смерті ще трьох щеплених вакциною Супутник V названо проблеми із серцем, легенями та рівнем цукру в крові.

Що стосується ще шести пацієнтів, то в числі серйозних побічних ефектів зафіксовано утруднене дихання, судоми, набряки, м'язова слабкість, високий кров'яний тиск, головні болі, запаморочення і лихоманка.

Як нагадує Корреспондент, напередодні керівник Росздоровнагляду Алла Самойлова заявила, що відомство не зафіксувало жодного випадку летального результату після застосування російських вакцин від коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні