--> Мати вдарила 10-річну дочку гарячою сковорідкою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мати вдарила 10-річну дочку гарячою сковорідкою

0
-8
Мати вдарила 10-річну дочку гарячою сковорідкою
В Одесі мати під час сварки вдарила свою 10-річну дочку розпеченою сковорідкою. Дитині знадобилася допомога медиків. Батько дівчинки звернувся в поліцію, повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

"7 квітня пізно ввечері під час конфлікту за місцем проживання 10-річну дівчинку гарячою сковорідкою вдарила її мати. Потерпілій лікарі діагностували опіки стегна і сідниць I-II ступеня. Дівчинці надали необхідну медичну допомогу, зараз вона проходить лікування амбулаторно. З цього приводу батько дитини звернувся із заявою до поліції", - йдеться в повідомленні.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Призначено судово-медичну експертизу, яка встановить ступінь тяжкості завданих дитині тілесних ушкоджень.

"Відносно жінки працівники ювенальної превенції вже складали адміністративні протоколи за неналежне виконання батьківських обов'язків і вчинення домашнього насильства відносно дочки", - додали правоохоронці

Про подію повідомили службу у справах дітей, щоб сім'ю взяли на контроль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні