Десятикласниця з Волині увійшла до 20-ки учасників філософського проєкту

0
1
Десятикласниця з Волині увійшла до 20-ки учасників філософського проєкту
Десятикласниця з Волині увійшла до 20-ки учасників філософського проєкту «Обрії майбутнього 7.0».

Цьогоріч однією з учасників «Обріїв майбутнього 7.0» стала Ірина Снитюк, учениця КЗ "Луцька гімназія №18 Луцької міської ради".

Загалом 10 дівчат та 10 хлопців стали учасниками цього проєкту – філософського семінару для підлітків 14-16 років, який втілюють Klitschko Foundation та Аспен Інститут Київ.

Кожен учасник отримав збірку текстів для підготовки до семінару. Серед філософів Рене Декарт, Томас Гоббс, Ешлі Венс, Антон Чехов тощо.

Протягом проєкту учасники обговорювали ці тексти у форматі діалогу, ділились своїми думками, відстоювали свої точки зору.
Як повідомила Волинь24 асистентка з комунікацій Klitschko Foundation Софія Тарасюк,
хоча авторами текстів були мислителі різних віків, але у них підлітки знаходили відповіді на актуальні питання, визначались із траєкторіями свого розвитку, вчились ораторському мистецтву та командній роботі.

Також підлітки мали можливість поспілкуватися з гостею – Катериною Крук, менеджеркою Facebook із публічної політики – послухати історію її життєвого шляху та поради.

Учасниця проєкту розповідає про свою участь: «Дуже позитивний і незабутній досвід, інформація та знання отримані на проєкті стануть корисними у житті – я впевнена на 100%. Емоції від спілкування з учасниками, модераторами, координаторами і роботи над різними проєктами просто переповнюють! Змінилися мої думки, сприйняття багатьох речей і людей».

Тепер перед учасниками та учасницями попереду є відповідальне та цікаве завдання – протягом квітня втілити власні локальні проєкти для однолітків.

Тож, незабаром підлітки по всій Україні зможуть доєднатися до філософських онлайн-семінарів від випускників проєкту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні