У зоні відчуження спеціально презентували Chornobyl App

0
-12
У зоні відчуження спеціально презентували Chornobyl App
У Чорнобильській зоні відчуження презентували перший офіційний мобільний додаток Chornobyl APP. Про це в четвер, 8 квітня, повідомляє 24 канал.

Презентація відбулася для мас-медіа. Журналісти протестували роботу Chornobyl APP, перебуваючи на ЧАЕС, колишньому військовому об'єкті Чорнобиль-2 Дуга і в Прип'яті.

"Ми почали створювати додаток десь два роки тому - тоді це був прототип, який ми показали в США на Burning Man. Коли повернулися в Україну, зрозуміли, що є сенс зробити повноцінний мобільний додаток. Зараз в ньому десь 150 матеріалів - це така собі Вікіпедія про Чорнобиль в кишені", - зазначив співавтор Chornobyl App Валерій Коршунов.

У Chornobyl APP користувачі зможуть побачити панорами 360, 3D-моделі, елементи доповненої реальності, а також почути історію локацій від аудіогідів.

Таким чином ЧАЕС відкрита для всіх охочих в будь-якому куточку світу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні