Двієчник написав назву свого бізнесу з помилкою та став доларовим мільйонером

0
-7
Двієчник написав назву свого бізнесу з помилкою та став доларовим мільйонером
Британський бізнесмен 24-річний Оллі Форсет (на фото) погано вчився в школі через дислексію. Він вважав себе безнадійним та покинув навчання в коледжі.

Чоловік заснував свою компанію, назву якої написав з помилкою, передає Daily Mail.

Театрально-продюсерський центр "Зилений чай" ("Grean Tea" в оригіналі) почав стрімко розвиватись. Компанія швидко росла, з'являлись нові співробітники, яких вабила помилка в назві. Усі думали, що це маркетинговий хід для привернення уваги клієнтів, пише gazeta.ua.

Сам Форсет довгий час навіть не підозрював про помилку. Він дізнався про це тільки 2021 року на фестивалі мистецтв в Единбурзі.

"Якийсь чорт потягнув нас у ці краї. Там до мене хтось підійшов і вказав, що в назві є помилка. Тільки тоді я дізнався про це", – зізнався чоловік.

Нещодавно бізнесмен змінив напрямок компанії та зайнявся цифровим маркетингом. Він перейменував компанію на 303.London. Вартість бізнесу Форсета оцінюється у 3 млн стерлінгів – 115 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні