Зупинили авто «по вінця» забите контрафактним алкоголем та тютюном. ФОТО

0
-1
Зупинили авто «по вінця» забите контрафактним алкоголем та тютюном. ФОТО
Учора, 7 квітня, оперативники Луцького прикордонного загону спільно зі співробітниками ДФС на околиці Рівного зупинили мікроавтобус «Volkswagen Crafter», яким їхав місцевий житель.



У багажному відділенні транспортного засобу спільна міжвідомча група виявила 234 п’ятилітрові пляшки з алкоголем та 15 ящиків тютюнових виробів, які водій збирався незаконно реалізувати.



Згодом у гаражі «підприємця» правоохоронці знайшли ще більш ніж тисячу літрів алкогольних напоїв та понад 5 тисяч пачок сигарет.



Як повідомили Волинь24 у пресслужбі Луцького прикордонного загону, загалом правоохоронці вилучили у рівнянина 2,2 тисячі літрів контрафактного алкоголю та понад 13 тисяч пачок цигарок різних марок. Слідчі дії тривають.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні